İktisat (Tezli)

İşletme Yönetimi (Tezsiz)

Sosyal Bilimler Enstitüsü Akademik Takvimi

Yüksek Lisans Ders Programı

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı  Ders Programı.Tıklayınız 2016-2017Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ders Programı.

Sınav Takvimi

İletişim

Adres (Kampüs) : Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Yerleşkesi Erkilet Dere Mah. Kocasinan/KAYSERİ Telefon : 0 (352) 324 00 00/6001 Nur A. Baykan Fax :       0 (352) 324 00 04 E-posta : sbe@nny.edu.

Yönetmelikler

Staj Uygulama Esasları

Yönetim

Müdür     Prof. Dr. Hülya UÇAR     [hucar@nny.edu.

Ders Planı

Misyon ve Vizyon

Hakkımızda

Tarihsel Gelişimi Sağlık Bilimleri Enstitüsü 14.11.2016 tarihli 2016/9528 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile kurulmuştur.

Mevzuat

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Öğretim Yönetmeliği için lütfen tıklayınız. Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Staj Yönergesi için lütfen tıklayınız.

Tez Yazım Kılavuzu

Tez Yazım Kılavuzu için lütfen tıklayınız. Sosyal Bilimler Enstitüsü Tez Çalışması Orijinallik Raporu Alınması ve Kullanılması  Uygulama Esaslarına ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Tez Danışmanları

2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Tez / Proje Danışmanları için lütfen tıklayınız. 2014-2015 Eğitim - Öğretim Yılı Tez / Proje Danışmanları için lütfen tıklayınız.

Personel ve Altyapı

Ayşe POLAT Sekreterlik   Dahili 5845     [sabe@nny.edu.

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği

İşletme Tezli Yüksek Lisans Programı Ders İçerikleri

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ İŞLETME TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI I.

İşletme Tezsiz Yüksek Lisans Programı Ders İçerikleri

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ İŞLETME YÖNETİMİ İŞLETME TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI I.

İktisat Tezli Yüksek Lisans Ders İçerikleri

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ İKTİSAT ANABİLİM DALI TEZLİ İKTİSAT YÜKSEK LİSANS DERS PROGRAMI DERS İÇERİKLERİ I.

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Kayıt Bilgileri

Yeni Kayıt Yaptıracak Öğrencilerimiz Kayıt Bilgisi İçin Lütfen Tıklayınız.   Kayıt Formu İçin Tıklayınız.

İşletme Tezli Yüksek Lisans Programı

İşletme Tezli Yüksek Lisans Programına İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve benzeri fakülte mezunları; bilimsel hazırlık programına diğer fakülte mezunları başvurabilir. Enstitü, başvuru şartlarını ilana çıktığında belirtir.

İktisat Tezli Yüksek Lisans Programı

İktisat Tezli Yüksek Lisans programına İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve benzeri fakülte mezunları; bilimsel hazırlık programına diğer fakülte mezunları başvurabilir. Enstitü, başvuru şartlarını ilana çıktığında belirtir.

İşletme Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans Programı

4 yıllık yükseköğretim programlarının herhangi birinden mezun olan tüm adaylar başvurabilir. Enstitü, başvuru şartlarını ilana çıktığında belirtir.

İşletme Yönetimi ve Dış Ticaret Burslu Yüksek Lisans Programı

2016-2017 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı için  İşletme Yönetimi ve Dış Ticaret Tezsiz Yüksek Lisans Programına kontenjan açılmamıştır.

Ne Zaman Başvuru Yapılabilir ?

Enstitü yüksek lisans için ilana çıktığında kayıt yaptırabilirsiniz. Ancak ilana çıktığımızdan haberdar olmak için “ön başvuru” butonuna tıklarsanız size bilgi verebiliriz.

Yukari